StoryEditorOCM
Strani nogometza slavlje

Bivši Hajdukovac briljira u Ronaldovom klubu: pogledajte kako je miljenik Torcide asistirao škaricama

Piše Sport SD
12. studenog 2023. - 11:30

Valladolid je pobijedio 3:2 kod Racing Santandera u 15. kolu La Lige 2. Gosti su poveli golom Anuara u 28. minuti na asistenciju Stanka Jurića (27), bivšeg igrača Hajduka. U 50. minuti Racing izjednačuje preko Arane, a isti igrač 20 minuta kasnije postiže pogodak za preokret. Međutim, Kenedy u 73. pogađa za 2:2, a u 92. minuti i za konačnih 3:2 gostiju.

No, svakako je posebna bila asistencija hrvatskog veznjaka za vodeći pogodak Valladolida. Jurić se snašao škaricama u kaznenom prostoru domaćina te tako proslijedio loptu do Anuara.

Splićanin je ove sezone stigao iz talijanske Parme te postao standardan igrač Valladolida, a u dresu španjolskog kluba u 13 nastupa ima jedan pogodak te tri asistencije.

Valladolid je treća momčad španjolske druge lige i u vlasništvu je Brazilca Ronalda Nazarija, jednog od najboljih nogometaša svih vremena, nekima poznat i kao "pravi Ronaldo".

Prošle sezone Valladolid je igrao u La Ligi, a klub cilja na povratak u elitu. Asistenciju Jurića možete pogledati OVDJE.

 

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:42