StoryEditorOCM
OstaloUŽAS

Bivši svjetski prvak uboden nožem u vrat, nekoliko sati kasnije preminuo! Policija lovi ubojicu

Piše SN
5. listopada 2024. - 10:12

Bio je svjetski juniorski prvak, višestruki olimpijac i sudionik najjačih biciklističkih utrka na svijetu, a preminuo je tragično, nakon napada nožem.

Bivši kolumbijski biciklist Marlon Alirio Pérez Arango (48), svojedobno juniorski svjetski prvak u cestovnoj utrci, napadnut je dok je vozio ulicom u istočnoj Antioquiji. Prema prvim informacijama, koje navodi El Colombiano, usred svađe muškarac ga je ranio nožem u visini vrata od čega je Arango jučer preminuo u bolnici.

Umirovljeni biciklist prolazio je navedenim područjem, te je iz još uvijek nepoznatih razloga došlo je do svađe s drugim muškarcem, koji je pobjegao s mjesta događaja, ostavivši sportaša teško ozlijeđenog.

Djelatnici hitne službe odmah su ga prebacili u bolnicu San Juan de Dios, gdje su ga pokušali oživjeti, prenose Sportske novosti, ali je već stigao bez vitalnih znakova zbog težine ozljeda.

image
Afp

Na temelju informacija prikupljenih na tom području, vlasti nastavljaju s potragom za odgovornom osobom, koja je u potpunosti identificirana, prema policiji.

“Tijekom očevida i policijske službe identificirana je osoba koja je po krvotocima, koji će se još laboratorijski identificirati, naravno, ali i po mrljama na odjeći, osoba koja je bila s Perezom tijekom poslijepodneva”, priopćeno je.

Njegovo najveće postignuće bilo je osvojeni Tour Nord-Isère u Francuskoj 2000. godine. Također je osvojio i Vuelta al Valle del Cauca 1999. godine, te Vuelta de la Juventud i Colombia en Ruta do 23 godine 1998. godine. Sudjelovao je tri puta na Giro d‘Italia.

Nastupio je na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996., Sydneyu 2000. i Ateni 2004. godine u cestovnoj utrci i kronometru. Njegovi najbolji rezultati bili su 21. mjesto u Sydneyju i 17. mjesto u ekipnoj kategoriji u Atlanti.

image
Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 10:17