StoryEditor
Hajdukna obljetnicu

Za sva vrimena: ‘Hvala svima koji gaje sjećanje na našeg Hrvoja, drago nam je da će njegovo ime ostati uz Hajduk‘

Piše PSD
3. travnja 2020. - 11:37
Naš Hajduk

Hrvoje Ćustić, nesretno preminuli zadarski nogometaš naći će se među svim onim navijačima, Društvima prijatelja Hajduka i Torcidinim podružnicama koji su već donirali po 7.500 kuna i time osigurali pločicu sa svojim imenom i prezimenom u Parku pokraj stadiona Poljud.

Inicijativa za upis Hrvoja u park 'Za sva vrimena' pokrenuta je na službenom forumu Našeg Hajduka gdje su se, poslije dobivene suglasnosti od obitelji Ćustić, članovi organizirali i prikupili potreban novčani iznos.

- Hvala svima koji gaje sjećanje na našeg Hrvoja, drago nam je da će njegovo ime ostati uz Hajduk za sva vrimena, poručili su iz obitelji Ćustić.

Hrvoje je preminuo 3. travnja 2008. godine od posljedica udarca glavom u betonski zid na utakmici Zadar - Cibalia koja se igrala pet dana ranije. Za njegovu smrt nitko nikad nije odgovarao.

Za one koji ne znaju, Hrvoje je posljednje dvije godine svog omladinskog staža proveo u Hajduku čiji je bio i navijač, a ova inicijativa pokrenuta na službenom forumu još je jedan dokaz kako među navijačima Hajduka neće i ne smije biti zaboravljen.

#HRVOJE ĆUSTIĆ#NAŠ HAJDUK

Izdvojeno

26. svibanj 2020 20:25