StoryEditor
Hajdukprva reakcija

Trener Hajduka Gustafsson prokomentirao je ždrijeb: Naš posao počinje odmah, već danas razmišljamo o pripremama za Tobol

16. lipnja 2021. - 15:27

Zanimljivo je da je među petoricom mogućih protivnika Hajduk čekao i Šveđane (Hacken) kao što mu je trener i Litavce (Panevežys) kao što mu je sportski direktor.

No, izbjegli su takav sudar, put ih vodi u Kazahstan, a trener Hajduka Jens Gustafsson odmah se na startu suočava sa zahtjevnim protivnikom. Nema laganih, ali Tobol je za start sigurno skalina više od uobičajenih suparnika za to doba kvalifikacija:

- Očekujem dvije teške utakmice s nezgodnim protivnikom. Imamo dosta vremena za pripremu. Krećemo odmah i učinit ćemo sve što možemo da preskočimo ovu prepreku – rekao je švedski stručnjak.

Kostanaj je daleko, pamtimo kako je Hajduk putovao u Karagandu, preko Moskve, oteglo se:

- Na udaljenost destinacije ne možemo utjecati, te na taj podatak uopće ne treba trošiti energiju. Otići ćemo tamo i odraditi svoj posao. Već nešto znamo o našem protivniku, ali oni imaju nekoliko igrača iz naše regije i vjerojatno u ovom trenutku znaju više o nama nego mi o njima. Želim još jednom naglasiti ono bitno: naš posao počinje od ovog trenutka i kako se utakmica bude približavala, imat ćemo sve informacije na raspolaganju!

Gustafsson želi biti pozitivan, optimist, zaključio je:

- Sve gledamo s pozitivne strane, pa tako i ždrijeb, drago nam je što prvu igramo na Poljudu, nadam se da će nas navijači moći vidjeti i uživo i to je fantastično – nada se trener „bijelih”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. kolovoz 2021 08:01