StoryEditorOCM
HajdukBebek VAR

Sudit će Hajduku za kraj sezone, a bivši trener Bijelih je zbog sukoba s njim zaradio dugu kaznu

Piše Sport SD
22. svibnja 2024. - 16:08

Posljednji susret u ovosezonskom SuperSport HNL-u nogometaši Hajduka odigrat će u subotu u Zagrebu s početkom u 19.10 sati protiv Lokomotive. Utakmica se igra na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a pravdu će dijeliti Dario Bel iz Osijeka.

Utakmica nema preveliku rezultatsku važnost zbog toga što je jasno da će Hajduk svakako na kraju sezone biti treći na tablici SuperSport HNL-a, a Lokomotiva je neočekivanim remijem kod Rudeša u prethodnom kolu (3:3 nakon što su vodili 3:0) ispala iz utrke za četvrtim mjestom koje vodi u Europu. Osijek ima tri boda više od Lokomotive uoči zadnjeg kola, al i bolji međusobni skor od Zagrepčana.

Bel je poznat po tome što je na početku sezone svirao derbi Dinama i Hajduka u Superkupu. Zbog isključenja na tom susretu uslijed prigovora Belu, tadašnji trener Hajduka Ivan Leko dobio je pet utakmica kazne. Dok je odrađivao kaznu mijenjao ga je tadašnji pomoćnik Adnan Čustović.

Pomoćnici Belu biti će Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova. Četvrti sudac je Antonio Škobić iz Osijeka. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeka, a AVAR njegov sugrađanin Luka Pajić.

Bel je i u prosincu sudio okršaj Lokomotive i Hajduka u Zagrebu. Taj ogled završio je rezultatom 1:1.

image
Ronald Goršić/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 07:22