StoryEditorOCM
Hajdukbrekalo asistent

Strijelac Trajkovski: Bitno je uzeti tri boda i nastaviti dalje; Prokomentirao je i Perišića

Piše T. B.
21. travnja 2024. - 08:29

Aleksandar Trajkovski bio je strijelac jedinog pogotka na Hajdukovu gostovanju kod Slaven Belupa, kojim su „bijeli“ prekinuli katastrofalan niz od pet poraza u nizu. Kao i u porazu od Osijeka na praznom Poljudu, Trajkovski je zabio na asistenciju Josipa Brekala.

- Druga utakmica zaredom da zabijam na Brekalovu asistenciju, opet slična situacija kao protiv Osijeka. Nadam se da ćemo nastaviti s ovako dobrom konekcijom. Možda sljedeći put ja njemu namjestim koji gol – rekao je Trajkovski, a o samoj utakmici je rekao:

- Uvijek je teško u Koprivnici, težak teren, protivnik kao protivnik. U prvom poluvremenu smo dominirali, imali smo dosta šansi da povedemo s 2:0 ili 3:0. Nismo uspjeli, ali na kraju je Trajkovski. Kad nismo iskoristili šanse u prvom dijelu, onda smo znali da će oni u drugom poluvremenu više pritiskati, ali na kraju smo izdržali. Imali smo i u tom drugom dijelu pokoju šansu, nismo zabili, ali idemo kući s tri boda i već razmišljamo o sljedećoj utakmici.

image
Željko Hajdinjak/Cropix

Prokomentirao je Trajkovski i Ivana Perišića, koji već četvrtu utakmicu zaredom ulazi s klupe u zadnjih 20-30 minuta.

- Baš mi je drago da se vratio nakon te ozljede, polako se nameće i drago mi je igrati s njim. Nadam se da će u sljedećim utakmicama igrati još više – dodao je Trajkovski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 08:30