StoryEditorOCM
Hajdukprolijeva se znoj

Red trke, red utega, i tako ukrug! Gattuso ‘gazi‘ nemilice, pogledajte kako se sprema Hajdukova ‘kaznena ekspedicija‘

Piše I. R.
4. srpnja 2024. - 18:05

Nastavljaju se Hajdukovi treninzi na pripremama u slovenskom Bledu. Nakon poraza u prvoj provjeri protiv Kalcer Radomlja (0:1) Bijeli su se vratili svom rasporedu. Teške su noge bile u prvoj prijateljskoj utakmici pred novu sezonu. Osjetio se trag teških treninga koje je pred hajdukovce stavio novi trener Gennaro Gattuso. Čini se da kod talijanskog stručnjaka nema poštede ni za koga. Trenira se jako i naporno.

image
Damir Krajač/Cropix

Hajduk je na svojim stranicama objavio video - sažetak treninga. Jasno se vidi Gattusov recept za prvi dio priprema: red trke, red utega. A bude i malo lopte, ajde... Sudeći po tome, očekuje se kako će momčad u novu sezonu ući dobrano fizički spremna. Lagano trčanje, pa zagrijavanje na strunjačama, a onda sprintevi i utezi. Vratari, pak, rade po svom programu. Bacaju se i lete zrakom.

image
HNK Hajduk Split

Razgovor na Bledu sve nam je otkrio, sad je jasna uloga Marka Livaje u ‘akciji Adidas‘, evo zašto je išao u Grčku

Gattuso ostao bez napadača, obnovio je staru ozljedu, vraća se u Split na rehabilitaciju

Već u subotu pred Hajdukom je druga pripreman utakmica protiv ukrajinskog Šahtara. U utorak, 9. srpnja, protivnik će im biti još jedna ukrajinska momčad Ruh Lavov, a u srijedu, 10. srpnja posljednju provjeru imat će protiv turskog Fenerbahčea. Zanimljivo će biti vidjeti na kojoj će strani u toj utakmici zaigrati Edin Džeko, za Gattusa ili Josea Mourinha.

Gattuso nakon prve utakmice u Sloveniji: Umor se osjeti, ali donijet će benefit. Neće se tri boda sama upisati

image
Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 18:08