StoryEditorOCM
HajdukPostoji interes

Poznati menadžer pričao o mladim igračima Hajduka: ‘Nitko mi ne može objasniti da ne može igrati protiv Gorice...‘

Piše R. R.
20. rujna 2024. - 21:49

Gennaro Gattuso je uspio okrenuti stvari u Hajduku u svoju korist, pridobio je svlačionicu i navijače te trenutno ima status nedodirljivog na Poljudu te mu se nitko ne petlja u odabir igrača. Promovirao je Talijan niz mladih igrača koji su ostavili sjajan dojam do sada. Prije svih Dominik Prpić, dok su tu još Niko Sigur, Šimun Hrgović, Marko Capan, Mate Antunović, te Burno Durdov.

Gostujući u podcastu Inkubator, najpoznatiji hrvatski menadžer Andy Bara je govorio o mladim igračima u Hajduku, te je spomenuo dvojicu igrača. Slučajno ili ne, Bara je izdvojio igrače koji on zastupa, ali kod Gattusa nemaju zapaženu minutažu, gotovo i ne igraju.

image


 

Damir Krajač/Cropix

- Ja imam igrača u Hajduku koji se zove Noa Skoko i veliki je talent, od njega očekujem da napravi veliku karijeru. Ali nikako ne dobiva minutažu, jednostavno se u Hajduku moraju odlučiti što žele. S obzirom na to da vide da će teško doći do titule barem godinu ili dvije jer je Dinamo tako moćan.

- Tu je i Roko Brajković koji je sada u Solinu, mislim da je on trebao dobiti priliku, on je to pokazao da može, bio je na pripremama, nisu mu je dali. Ne može mi nitko na svijetu objasniti da Brajković ne može igrati 45 ili 60 minuta protiv Slaven Belupa, Gorice, Lokomotive...

- Ove sezone moraju ubaciti dva tri klinca pa makar bili treći, ali oni će im stvoriti budućnost, to je jedini prirodan put - rekao je Bara.

image


 

Damir Krajač/Cropix

Na predstavljanju Francoisa Vitalija kao novog sportskog direktora Bijelih, predsjednik Ivan Bilić je rekao da se priprema teren za prodaju nekih mladih igrača.

- Imamo dva igrača u prodaji, ali postoji interes za niz naših mladih igrača. Posao našeg direktora bit će i izlazni transferi – rekao je između ostalog predsjednik Bilić.

Jesu li već ovo neki nagovještaji prodaje, ako uskoro ne dobiju šansu u prvoj momčadi neće biti iznenađenje da Andy Bara u skorije vrijeme Brajkoviću i Skoki potraži nove klubove. Istina ovo je tek razina špekulacije, ali...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 21:50