StoryEditorOCM
Hajdukdonosimo detalje

Ivan Perišić potpisao s Hajdukom novi ugovor na godinu dana, evo što se krije iza potpisa

Piše Sport SD
4. srpnja 2024. - 12:10

Ivan Perišić potpisao je ugovor s Hajdukom do 30. lipnja 2025. godine. Ovo je ono o čemu je pričao Lukša Jakobušić, Perišić ima klauzulu po kojoj se aktivira ugovor na još godinu dana, što je aktivirano danas. S tim da ima klauzulu da od 29. kolovoza može otići ukoliko netko plati 200.000 eura.

Uglavnom, odluka je na njemu. Ideja je da ostane na Poljudu svakako u ovoj prvoj fazi europskih natjecanja, a onda je odluka na njemu.

- Nije nikakva tajna, Ivan će simbolično igrati za jedan euro i Hajduk posudba neće koštati. Suradnju smo dogovorili za još jednu sezonu kada će također igrati za jedan euro uz bonus ukoliko ostvarimo grupnu fazu europskog natjecanja. Također je dogovorena i klauzula pod kojim uvjetima u ljetnom i zimskom prijelaznom roku može napustiti klub. Želimo mu prije svega brz oporavak. Nema nikakvog pritiska kad će se vratiti. Naš je glavni cilj sljedeća sezona kad će biti u Hajduku – govorio je tadašnji predsjednik Jakobušić kada je Ivan potpisivao ugovor.

image

Bivši predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić i Ivan Perišić

Tom Dubravec/Cropix

Nakon što je za Hrvatsku Europsko prvenstvo neslavno završilo, reprezentativci se odmaraju uoči priprema za nadolazeću sezonu. Ivan Perišić u dogovoru s Hajdukom slobodan je do 12. srpnja, kada će se pridružiti ostatku momčadi.

Propustit će Perišić pripreme na slovenskom Bledu, a trebao bi spreman za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige s Torshavnom kojom će početi Hajdukova sezona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 12:30