StoryEditorOCM
Hajduknapad na hajdukovca

Nakon užasa u Zagrebu javio nam se Krovinovićev otac: ‘Filip je dobro, snašao se, a kukavice su pobjegle...‘

Piše Ivan Renić
26. svibnja 2024. - 14:05

Sportski svijet potresla je vijest o napadu na Hajdukovog Filipa Krovinovića. Incident se dogodio poslije utakmice s Lokomotivom kada je nekoliko napadača fizički nasrnulo na hajdukovca. Filip se, srećom, snašao i uspio izbjeći veće probleme. Hajduk je osudio napad na svog igrača i dodao kako će učiniti sve da se počinitelji privedu pravdi. Javio nam se Filipov otac Jasenko i otklonio sve sumnje. Filip je dobro.

- U Petrinji sam kod majke. Nisam bio u Zagrebu. Čuo sam se s Filipom i sve je u redu s njim. Ne mogu vjerovati da se ovakve stvari i dalje događaju. Danas će i on stići u Petrinju, baki je 80. rođendan - priča na Krovinović stariji.

image

Jasenko Krovinović

Joško Ponoš/Cropix

Baka Marka bila je rado viđen gost na Poljudu. Pratila je svog unuka Filipa na brojnim utakmicama u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Obitelj će se, dakle, okupiti u rodnoj Petrinji i proslaviti rođendan gospođe Marke.

Baka Markica oduševila je sve: Moj Filip sve radi iz ljubavi prema Hajduku, novac mu nije važan, a sad će ga vratiti tamo gdje mu je mjesto

image

Krovinovićeva baka Marka

Vojko Bašić/Cropix

Kako stoji u priopćenju kluba, Filipa je napalo nekoliko huligana iz skupine suparničkih navijača.

- Filip je snalažljiv, uspio se izvući. Sada je dobro, ali da je moglo biti jako loše, moglo je. A kukavice su odmah pobjegle - kazao je Jasenko Krovinović, inače umirovljenih brigadir Hrvatske vojske.

Umirovljeni brigadir: ‘Mjesec dana vojne obuke bilo bi opasno, rat nije igra! Tako ih u Rusiji šalju da ginu hametice‘

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 13:27