StoryEditor
Hajdukriječ kapetana

Lovre Kalinić: Na terenu je bilo 11 lavova koji su se borili da zaštite svoj gol, ako nastavimo ovako možemo se nadati nečemu velikom

8. svibnja 2021. - 20:51

Lovre Kalinić nakon pobjede u Varaždinu rekao je:

- Varaždin se od samog početka branio, imali smo odmah na početku odličnu šansu koju nismo iskoristili. Protiv ovakvih momčadi to moraš zabiti, jer oni se povuku i čekaju svoje šanse na kontre i polukontre. To je i sada bio slučaj, ali eto, Bogu hvala, i nas nekada sreća malo pomazi pa je došao i taj penal. U svakom slučaju, mislim da je naša pobjeda zaslužena.

Na terenu je bilo 11 lavova koji su se borili da zaštite svoj gol, mi smo na dobrom putu, mlada momčad, bit će oscilacija i to je sve normalno, ali ako nastavimo ovako, možemo se nadati nečemu velikom. Gorica je ozbiljna momčad, ima kvalitetu, sigurno će doći igrati svoj nogomet, ali mi igramo kući, želimo ostvariti maksimalan broj bodova do kraja prvenstva, pa ćemo vidjeti hoćemo li u tome uspjeti - rekao je kapetan Hajduka te se osvrnuo na uspjeh juniora.

- Juniori su postigli velik uspjeh, čestitam im i nadam se da će Hajduk nastaviti proizvoditi mlade, kvalitetne igrače kao što su danas Biuk i Ljubičić, naša dva dijamanta, ali ima tu još potencijala. Hajduk je uvijek proizvodio igrače i tako će biti i u budućnosti - zaključio je Kalinić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. srpanj 2021 13:18