StoryEditor
Hajdukott aplikacija

Lansiran Hajduk Digital TV: krajnjim korisnicima pruža potpuno novi pogled na Hajdukovu svakodnevicu

Piše PSD
17. lipnja 2021. - 08:41

HNK Hajduk danas je službeno zakoračio u digitalnu budućnost lansirajući Hajduk Digital TV - Over The Top aplikaciju!

OTT (akronim od engleskih riječi „Over the Top“) je sustav koji omogućuje izravnu distribuciju multimedijskog sadržaja krajnjim korisnicima preko interneta. Kao vodeći sportski brand u Hrvatskoj, HNK Hajduk prepoznao je potrebu da svojim vjernim navijačima donese potpuno novo iskustvo u svakodnevnom praćenju Kluba - javlja Hajduk.hr.

Hajduk Digital TV ili skraćeno HDTV, krajnjim korisnicima pruža potpuno novi pogled na Hajdukovu svakodnevnicu.

Ekskluzivni razgovori sa igračima, trenerima i klupskim legendama, prijenos utakmica mlađih kategorija, emisije sa eSport tematikom, kao i brojne druge emisije sportskog, zabavnog i edukativnog sadržaja s novim voditeljskim licima, predstavljat će tek dio bogatog i raznovrsnog multimedijskog sadržaja kojem se može pristupiti putem osobnih računala, smartphone i tablet uređaja, u svakom trenutku, diljem svijeta.

Korisnici HDTV aplikacije moći će prvi uživati u premijernim video sadržajima koji će, kao nikada do sada približiti splitske Bijele svima onima koji s Hajdukom žele živjeti iz dana u dan.

Pristup svim sadržajima moguće je uz prethodno obavljenu registraciju na tv.hajduk.hr,  dok je za korištenje istog na pametnim uređajima s iOS operativnim sustavom potrebno i preuzimanje aplikacije HDTV na Apple store. Uskoro će se isto moći napraviti i s Android uređajima. Da iznenađenje bude potpuno, za početak je Hajduk svim korisnicima omogućio besplatnu registraciju i pristupanje HDTV sadržaju!

Upute za preuzimanje i korištenje HDTV aplikacije

Pristup HDTV sadržaju moguće je uz prethodno obavljenu registraciju s važećom e-mail adresom korisnika ili korisničkim računom društvenih mreža na poveznici tv.hajduk.hr .

Ako korisnik Hajduk Digital TV želi gledati putem smartphone i tablet uređaja, tada je potrebno preuzeti aplikaciju HDTV u Apple store. Ista će se uskoro naći i u Google play trgovini. HDTV aplikacija za iPhone i iPad uređaje može se preuzeti ovdje.

Nakon obavljene registracije korisniku će biti omogućen pristup cijelom sadržaju iz HDTV ponude.

Pristup i korištenje sadržaja HDTV aplikacije moguće je putem pametnih telefona i tableta (iOS 12 i novije), a uskoro i na Android (5.0 i novije), Android TV i Android TV Box uređaja (Android OS 5.0 i novije), Amazon Fire uređaja (Fire OS 5 i novije), osobnih računala (Windows 7 i novije, Mac OS X v.10.11 i novije), uz korištenje standardnih Internet preglednika: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari).

HDTV usluga može se koristiti i putem drugih Internet preglednika i operativnih sustava, ali ne može se garantirati visoka kvaliteta kao na preporučenim operativnim sustavima i Internet preglednicima.

S istim korisničkim podacima korisnik se može prijaviti na maksimalno tri smart uređaja. Također, važno je napomenuti da se sadržaj može reproducirati istovremeno na sva tri uređaja. Nakon isteka promotivnog razdoblja korisnik će se s istim korisničkim podacima moći prijaviti na maksimalno dva smart uređaja.

Za dodatna pitanja ili prijave mogućih problema javite se putem mail adrese helpdesk@hajduk.hr. Ljubazno osoblje Hajduk Digital TV-a Vam u svakom trenutku stoji na usluzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 01:53