StoryEditorOCM
Hajdukuno di noi

Kakav dan splitskih maturanata; dok su ludovali gradom naišli na Marka Livaju, njegovu će reakciju pamtiti cijeli život

Piše Sport SD
24. svibnja 2024. - 14:50

Kakav dan za maturante. A pogotovo grupu djevojaka i mladića u Splitu koji su u ružičastim majicama s hrpom potpisa kolega iz razreda naišli i na njega.

Kakva sreća, a i kakva reakcija legende Hajduka. Možemo već sada tako nazvati Marka Livaju. Mladići i djevojke iz Splita ‘uboli‘ su pravi trenutak i pravo vrijeme. Dok su se njihovi vršnjaci diljem Hrvatske nabacivali brašnom i skakali u more, oni su naišli na jack pot. Zamislite kakva je to uspomena, kada vam se na maturantsku majicu potpiše - Marko Livaja.

Čudi me, zapravo, kako se Hajdukov marketinški tim na čelu s pronicljivom i produktivnom Marinkom Akrap nije i sam toga sjetio, da na Rivi našim maturantima Hajdukovi prvotimci potpisuju majice. Ali život ide svojim tempom i mimo orkestriranih planova, često je tako i ugodnije i ljepše. Tako je bilo i ovim splitskim maturantima, Livaja ih, naravno, nije iznevjerio, a simpatični je trenutak s javnosti podijelila Markova Iris.

image

Marko Livaja i maturanti

Instagram Screenshot/

Što se Hajduka i Livaje tiče, čeka se formiranje nečeg konkretnog. U javnost su već iscurile informacije kako su Grci bacili mamac, a PAOK je lansirao i cijelu mrežu, potezaču. Ostaje vidjeti imaju li Grci dovoljno ‘pineza‘ da privuku Livaju, a da mu na Poljudu daju zeleno svjetlo. Do tada, jedini potpis koji Livaja odrađuje je ovaj na majicama splitskih srednjoškolaca.

image

Marko Livaja i maturanti

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 11:42