StoryEditor
Hajdukpoletjeli su

Hajdukovci stigli u splitsku zračnu luku bez naglašenog optimizma: prema Kazahstanu su krenula 23 igrača, među njima je i Stipe Biuk

28. srpnja 2021. - 13:09

Bez naglašenog optimizma, ili razmetanja izjavama Hajduk je stigao u zračnu luku Split – Kaštela, pred putovanje u Kazahstan, oko 13 sati.

Na primjer ni predsjednik Lukša Jakobušić, premda se srdačno pozdravio s novinarima koji idu na putovanje u Kostanaj, nije želio davati izjavu. Objasnio je, ako progovorim onda znači da je loše. I toga se drži.

Predsjednik, kaže, ne priča i bolje da ne priča – bilo je sve što je kazao.

Izostanak Marka Livaje brine „bijele” premda se Livaja muči s ozljedom gležnja i bilo je neophodno da jednu preskoči, pa kud baš gostovanje kod Tobola...

Pa se ne žele razmetati izjavama, kad su već na pressici bili Jens Gustafsson i Gergo Lovrencsics.

image
Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk je krenuo na put velikim, komotnim avionom, da ima dovoljno mjesta za sve u petosatnom letu prema Kazahstanu.

Trening su odradili jutrom u Poljudu, tako da su 15 minuta bili povezani video-linkom s Tobolom da i oni mogu gledati dio treninga. To je obaveza, kad već nisu sletjeli ranije da imaju trening na licu mjesta u Kazahstanu.

Na put su krenula 23 igrača, na primjer tri vratara, Kalinić, Posavec i Perić i ono što je posebno važno, krenuo je i Stipe Biuk, možda ga koriste, smatra se da je zaliječio laganu ozljedu mišića.

Uz „bijele” su osim predsjednika Jakobušića i stručnog stožera još i sportski direktor Mindaugas Nikoličius, član uprave Ivan Matana, pa šef Akademije Boro Primorac, nadzornici Ben Perasović, Tin Laušić...

Koga nema bez njega se mora, uz prednost od 2:0. 

Premda je Kazahstan svjetski rekorder u koroni po broju stanovnika, odnosno po prosjeku dnevnog broja zaraženih na broj stanovnika, ima ih oko 6900, Kazahstan i Uzbekistan najgori, to nije glavna tema.

image
Robert Matić/hajduk.hr
image
Robert Matić/hajduk.hr
image
Robert Matić/hajduk.hr
item - id = 1115957
related id = 0 -> 1127661
related id = 1 -> 1127588
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2021 09:17