StoryEditorOCM
Hajdukzimske radosti

Hajdukov dragulj ni ne razmišlja o nogometu, na pauzi se vratio sportu uz koji je odrastao i odlično se provodi

Piše SPORT SD
24. prosinca 2023. - 14:35

Sezona HNL-a se nastavlja krajem siječnja, tako da igrači Hajduka imaju nešto vremena odmora. Ali, ne predugo, već u trećem danu nove 2024. godine će se okupiti na Poljudu i započeti prvi dio priprema za proljeće i juriš prema naslovu prvaka.

Ali, još nekih desetak dana se mogu odmarati, zanimljiva su mjesta gdje su otputovali za blagdane, neki u Dubaiju, drugi na Tajlandu, a neki će ga provesti u svojim kućama i gradovima gdje su i odrasli.

Jedan takav hajdukovac je i Niko Sigur, talentirani mladi igrač koji je odlučio slobodne dane provesti u rodnoj Kanadi. Otkrio nam je u intervjuu ovog ljeta da je kao mlad uz nogomet igrao bejzbol i hokej, te da je htio postati profesionalac u sva tri sporta. Na sreću Hajdukovu, opredijelio se samo za nogomet, ali ni hokej nije zaboravio.

Rođen je u Burnabyju pokraj Vancouvera, pa je i prigodno da navija za Vancouver Canuckse. Sinoć su Canucksi igrali kući protiv San Jose Sharksa, a otišao ih je gledati i Niko i dobro se proveo. Večer je bila uljepšana jer je domaća momčad slavila sa 7-4 i učvrstila se na prvom mjestu s 23 pobjede i 12 poraza.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 01:14