StoryEditorOCM
Hajdukčetvrti ovog ljeta

Hajduk ostao bez još jednog tića koji odlazi u Lokomotivu, talentirani veznjak nastavlja karijeru na Kajzerici

Piše K. M.
4. rujna 2024. - 15:48

Još jedan mladić iz Hajdukove škole ovog ljeta će zamijeniti poljudske svlačionice za one na zagrebačkoj Kajzerici. Lokomotiva je dovela ranije ovog ljeta tri izdanka Hajdukove Akademije - Filip Čuića, Ivana Krolu i Tonija Silića - kojima će se priključiti još jedan.

Novo ime u redovima Lokomotive bit će talentirani veznjak Duje Reić (18), a Hajduku bi trebao pripasti eventualni postotak od buduće prodaje. Mladić će potpisati s Lokomotivom ugovor do ljeta 2026. godine.

image
Vojko Bašić/Cropix
image

Split, 17.03.23
Hajdukovi juniori Borna Buljan, Duje Reic i Nino Duic ucenici su komercijalno trgovacka skole. Nakon velikog uspjeha u natjecanju za Kup prvaka za juniore njihovi skolski kolege priredili su im u skoli svecani docek.
Na fotografiji: sa doceka u skoli.
Foto: Josko Supic/CROPIX

Josko Supic/Cropix/Cropix

Reić je bio poznat kao veliki generacijski talent još od malih nogu, a bio je i dio juniorske momčadi koja došla do finala Lige prvaka mladih. Imao je na tom putu Reić važnu ulogu u momčadi Marijana Budimira koja je redom rušila Šahtar, Manchester City, Borussiju Dortmund i Milan te izgubila u finalu od AZ Alkmaara. 

Dosad je nastupao i u tri uzrasta hrvatske reprezentacije do 15, 16 i 17 godina, a u Lokomotivi će priključiti juniorima koje vodi bivši hajdukovac Nikica Jelavić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 15:33