StoryEditorOCM
Hajduktrenira se žestoko

Hajduk objavio video, navijači oduševljeni Gattusom, danas je prvi ispit na Poljudu

Piše Sport SD
24. lipnja 2024. - 12:20

Hajduk je pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa krenuo s pripremama za novu sezonu, trenira se žestoko već peti dan. Hajduk je jučer objavio kratki video s posljednjeg treninga uz opis: ‘Ritam od dva treninga dnevno nastavio se i u nedjelju. Unatoč vrućinama i jakom intenzitetu rada, pozitivnog raspoloženja nije nedostajalo.‘

Video treninga pogledajte OVDJE.

Navijači su oduševljeni, hvale Gattusov pristup, komentari sve govore...

- Napokon nešto što je normalno u svakom uspješnom klubu, ozbiljni treninzi, rad, slušanje trenera koji ipak nešto piza.. Valjda je tako i valjda će potrajati.

- Izgledaju predivno krepano.

Bijeli će uvodni dio priprema odraditi na Poljudu, a danas će u 18 sati odigrati utakmicu kontra Veleža, iza zatvorenih vrata.

Bijeli 1. srpnja putuju u Sloveniju, baza će biti u Bledu sve do 10. srpnja, a u tom periodu Bijeli će odigrati četiri pripremne utakmice. Prvo će odmjeriti snage s klubom partnerom Kalcer Radomljem (3.7.), slijedi ogled kontra s ukrajinskim Šahtarom (6.7.), pa ukrajinskim Ruh Lavovom (9.7.) i na kraju s turskim Fenerbahčeom (10.7.).

Prva službena utakmica Hajduka na rasporedu je 25. srpnja u drugom pretkolu Konferencijske lige, protivnik je jedan od najstarijih klubova s Farskih otoka, HB Tórshavn. Prva utakmica igra se na Poljudu, a uzvrat je tjedan dana kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 12:21