StoryEditorOCM
Hajduknakon teškog poraza

Gattuso otkrio što bi poručio smijenjenom Jakiroviću: trener Hajduka ovom izjavom pokazao nježniju stranu

Piše SPORT SD
20. rujna 2024. - 13:04

Održao je konferenciju za medije trener Gattuso, govorio o sastanku s predsjednikom, sa novim sportskim direktorom, najavio sutrašnji susret, a stiglo ga je i pitanje o smijenjenom trenerskom kolegi Sergeju Jakiroviću

Težak poraz Dinama od Bayerna, imaju sada težak ritam u Ligi prvaka, mogući su i novi teži porazi, koliko se mogu odraziti na momčad i domaća natjecanja koja također igraju? Evo, smijenili su i trenera.

- Sve što mogu kao trener napraviti je zagrliti svog smijenjenog kolegu i dati mu riječi podrške. Ali moram ja brinuti o Hajduku. Ja im osobno i zavidim, igraju Ligu prvaka. Iskreno, ne znam kako izaći iz te krize, to oni znaju. Ja ni ne mislim o tome, mislim o svojim utakmicama.

image
Zeljko Puhovski/Cropix

Prokomentirao je i reakcije navijača i javnosti nakon pobjede u Maksimiru.

- Ne mogu reći da sam ja heroj. Igrači su ti koji pobjeđuju, nisam ja nikakav heroj. Imamo svoje mane i prednosti, imamo probleme, ali tri boda protiv Dinama su ista tri boda kao i protiv bilo koga. Mi trebamo pedalirati jako, moramo biti veliki Hajduk i protiv Gorice. Ako mene pitate, Dinamo je i dalje ispred nas, po pitanju snage. Idemo utakmicu po utakmicu. Gorica je nezgodna momčad. Moramo odigrati veliku utakmicu. Kao i u svakom prvenstvu u Europi, tako i u Hrvatskoj, lagane utakmice ne postoje. Sve momčadi koje igraju protiv Hajduka žele biti na razini, Hajduk je najpraćeniji, igra pred punim stadionom - rekao je Gattuso.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 13:04