StoryEditorOCM
Hajduketo na

Čeka se Džeko, ali mnogi tvrde da je on najbliže Poljudu; sad je Ivan Rakitić odgovorio na pitanje koje svih zanima

Piše Sport SD
28. lipnja 2024. - 14:30

Stiže li Edin Džeko u Hajduk? A Švicarac Ricardo Rodriguez? Mnogim navijačima Hajduka ide ‘voda na usta‘, a iz mnogih se izvora da čuti kako je zapravo najbliže Hajduku - Ivan Rakitić.

Ivan Rakitić trenutno je igrač saudijskog Al Shababa. U bogatoj karijeri najviše se ističu vrijeme provedeno u Barceloni i Sevilli, za koje je ukupno upisao više od 600 nastupa, ali i vrijeme provedeno u reprezentaciji Hrvatske.

Iako je trenutno na Arapskom poluotoku, mnogi bi ga voljeli vidjeti u Hrvatskoj, pogotovo navijači Hajduka sanjaju da ga ugledaju u bijelom dresu. I sam Rakitić je njihove težnje i želje produbio svojim pozitivnim izjavama o Hajduku. U travnju je dao intervju i za Zagreb.info u kojem se osvrće, između ostalog i na mogućnost dolaska u Hajduk.

- Oni se vraćaju, ali ja ondje nikada nisam bio - osvrnuo se Rakitić na velike igrače poput Perišića pa nastavio:

- Svi znaju koju blizinu imam s kumom. Split je neki način moj grad, Hajduk je uvijek uz mene, Tu su moj vjenčani kum i svi moji prijatelji. Imam osobnu vezu s Hajdukom, to je sasvim jasno. Što će biti, to ne znam. Kada sam došao u Al Shabab, možda je teže, ali nikad se ne zna.

image

Rakitić i kum Marko Bralić Keto

Instagram Screenshot/

Sada se odazvao i na poziv tportala.

- Znam da sve zanima, ali sada sam na odmoru i nemam zasad ništa reći na tu temu - poručio je Rakitić na upit dolazi li u Hajduk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 14:31