StoryEditorOCM
HajdukIzjasnite se

ANKETA Navijači su razočarani, završila je još jedna sezona bez titule: kažite nam što mislite, dajte svoju ocjenu

Piše Sport SD
26. svibnja 2024. - 10:49

Hajduk je pobjedom u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive (5:2) zaključio sezonu. Završili su Bijeli na trećem mjestu, iza Dinama i Rijeke. Nakon euforije sredinom sezone i nade za konačno osvajanje naslova prvaka, i ova je protekla bez ostvarenja glavnog cilja. Štoviše, Hajduk je iz utrke za naslov ispao i sedam, osam kola prije kraja. A činilo se da je to ‘ta‘ godina za sve navijače Hajduka nakon što su prvi dio prvenstva zaključili na vodećoj poziciji.

image
Tom Dubravec/Cropix

Dinamo je bio u krizi, Rijeka zaostajala, ali Hajduk nije izdržao i sve je popucalo po šavovima. Otišao je predsjednik Lukša Jakobušić, na njegovo mjesto došao je Ivan Bilić. Bivši je i trener Mislav Karoglan. Momčad je do kraja ove sezone vodio njegov pomoćnik Jure Ivanković. Od Poljuda se oprašta i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

image
Tom Dubravec/Cropix

Brojne su, dakle promjene na Poljudu, a one prave, igračke, tek slijede. Momčad će nesumnjivo napustiti puno igrača. A navijači u vrućem ljetu pred nama očekuju prava pojačanja, a ne prinove. Neće biti odmora za čelne ljude kluba. Pred njima je radno ljeto i težak zadatak obnavljanja nade razočaranim navijačima.

Pitamo vas, dakle, da ocijenite Hajdukovu sezonu. Ponudili smo nekoliko opcija, pa izaberite...

image
Ronald Goršić/Cropix
image
Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 17:48