StoryEditorOCM
Domaći nogometnarušeni odnosi

Željko Sopić pred otkazom u Rijeci? Posvađao se s najvećom zvijezdom, procurilo je i ime mogućeg nasljednika

Piše Dražen Antolić/SN
24. svibnja 2024. - 09:42

Već se pisalo o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.

Upravo preko Sopića je Pjaca i došao u Rijeku, a iz svega izrečenog nakon utakmice protiv Dinama se imamo pravo pitati je li trener i s njim ozbiljno narušio odnos. Ili je sve nespretno ispalo? Javna je tajna kako dio Rijekine svlačionice u najmanju ruku ne bi imao ništa protiv da Sopić ode, pišu Sportske novosti.

Iz klupskih kuloara se odašilje slična atmosfera, ali niti igrači, niti bilo tko drugi u Rijeci ne odlučuje, nego samo jedan čovjek - Damir Mišković. On je poslovan čovjek, pa će na tim temeljima i presuditi. Još tijekom zimskih priprema do nas je doprla priča kako su i Mišković i Sopić zahladili odnose. U međuvremenu je predsjednik većinom boravio u Dubaiju, a Rijeka stajala na čelu tablice, ali Sopić je putem gubio formu glavnih igrača. To što igraju Pjaca, Pašalić, Janković, Ivanović, Labrović... daleko je od njihovih jesenskih izdanja.

image
Ronald Gorsic/Cropix

Rijeka je imala uspješnu sezonu, iako je ostala bez trofeja drugo mjesto i finale Kupa su za nju lijepi dometi, konačan rezultat nije razlog za otkaz treneru, no trzavice nisu nove, provlače se mjesecima, a kad stanu rezultati onda eskaliraju. Čeka se Mišković i njegov pravorijek s kim će dalje. Sopićem ili nekim drugim. Silvijo Čabraja još od ranije mu je ljubimac, a možda nije jedini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 10:48