StoryEditor
Domaći nogometširok roster

Osijek predstavio tercet pojačanja za novu sezonu, Bjelica iskazao zadovoljstvo: Vrlo nam je važan karakter igrača

17. lipnja 2021. - 16:19

U četvrtak su u osječkom Gradskom vrtu predstavljena trojica nogometaša, 27-godišnji Šime Gržan, 24-godišnji Amer Hiroš i 28-godišnji Slavko Bralić, koji će pojačati momčad hrvatskog doprvaka u sljedećoj sezoni.

Gržan je u Gradski vrt stigao nakon što je posljednjih pet godina proveo u dresu Istre 1961, a radi se o vrlo iskusnom igraču kad je u pitanju Prva HNL, u kojoj je debitirao prije deset godina u dresu Zadra.

- Od suigrača u svlačionici i svih u klubu odlično smo prihvaćeni od prvog dana. Uvijek se lakše prilagoditi na nešto bolje i veće, uvijek je lakša borba prema gore nego borba za život tako da mislim da neće biti problema - izjavio je Gržan u službenom priopćenju Osijeka za medije.

Amer Hiroš je u Gradski vrt stigao iz Mladosti iz Kaknja, gdje je imao vrlo dobru sezonu.

- Mislim da mogu donijeti nešto pred suparničkim golom, to je ono što najbolje radim i to želim pokazati. Svakom igraču je cilj da pokaže ono što zna najbolje, a da sakrije ono što ne zna. Nadam se da će i sa mnom biti tako. Mogu obećati navijačima da ću uvijek dati sve od sebe i da će mi klub biti na prvom mjestu - rekao je Hiroš.

Slavko Bralić je povratnik u Gradski vrt.

- Osijek je danas veliki klubu, jako mi je drago, jer Osijek i Slavonija to zaslužuju. Vidi se pozitivna atmosfera, da cijeli grad živi za klub, da se puca na najviše ciljeve. Jako sam sretan što sam se vratio i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i grada - poručio je Bralić.

Gržan će u novoj sezoni nositi broj 37, Hiroš 96, a Bralić 28.

Nenad Bjelica iskazao je zadovoljstvo što je roster koji ima na raspolaganju proširio ovom trojicom igrača.

- Nadam se da će svojim radom doprinijeti poboljšanju naše momčadi. Vrlo nam je važan karakter igrača, ne samo ono što može dati na terenu, kako podnosi pritisak, kako se nosi s konkurencijom, kakva im je radna etika, a sva trojica su se uklopila u to - izjavio je trener Osijeka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2021 09:47