StoryEditorOCM
Domaći nogometdekoncentriralo ga

Nervoznom Daliću zasmetala je i banalna sitnica, ‘ispalio‘ je na ljude koji samo rade svoj posao: ‘Lupa previše‘

Piše Frane Vulas
16. lipnja 2024. - 11:23

Nervozu je izbornik Zlatko Dalić pokazao u jednom dijelu konferencije za medije. Taman kada je bila negdje na sredini, valjda mu se malo sve skupa nakupilo, pa je ‘pukao‘ na banalnu sitnicu. Neke kolege šetale fotoreporteri su zbog boljih pozicija za snimanje, ali bile su smještene u pozadini. A kako je press centar improvizirani šator postavljen na daskama sve je zbog toga škripilo i sve skupa malo podrhtavalo, a što se između osjeti na snimkama jer podrhtavaju.

Dakle, i njima je u interesu da se što manje tlo podrhtava, tako da nije bilo nikakve loše namjere već su ljudi samo radili svoj posao u lovu na što bolji kadar, sukladno pravilima ponašanja.

Dalić jutro nakon debakla pred novinarima: ‘Petković nije trebao pucati penal. Postoji hijerarhija, ja ću to riješiti‘

Dogodilo se to baš poslije pitanja o penalu Bruna Petkovića kada je Dalić govorio da napadač Dinama nije trebao šutirati penal zbog toga što je na njemu napravljen i štu mu je isti vratar Unai Simon prije godinu dana na završnici, točnije finalu Lige nacija u Rotterdamu već obranio udarac s bijele točke.

- Malo stanite hodati, dekoncentracija je. Ako već imamo konferenciju za medije onda sjednite i slikajte. Lupa previše – apelirao je Dalić.

Vatreni odrađuju trening jutro nakon poraza od Španjolske, ali ne sudjeluju svi na njemu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 11:24