StoryEditorOCM
Domaći nogometuskoro na travnjaku

Napokon dobre vijesti za Dalića, povratak važnog reprezentativca sve je bliže

Piše SN
15. rujna 2024. - 13:54

Torino se sprema za jednu od najvažnijih utakmica posljednjih godina, iako je Serie A tek na početku sezone. Pobjedom kod kuće protiv Leccea potvrdio bi četvrto mjesto i prestigao gradskog rivala Juventus.

Trenera Paola Vanolija čeka težak posao kako posložiti momčad s obzirom na broje ozlijeđene prvotimce - pišu Sportske novosti.

image
AFP

Uz Ilkhana i Schuursa (ozljede koljena) i Savvu, tu je i naš Nikola Vlašić koji se oporavlja od ozljede mišića.

Talijanski Tuttomercato prenosi da bi hrvatski reprezentativac mogao s tribina gledati ovaj dvoboj, što je svakako dobra vijest za izbornika Dalića jer se čini da se njegov oporavak bliži kraju.

O veznjaku Vatrenih je na konferenciji za novinare govorio i trener Vanoli:

image

Trener Torina Paolo Vanoli

AFP

“Vlašić je sve bliži povratku: u petak je bio sretan što je, doduše vrlo oprezno, sudjelovao u dijelu treninga sa svojim suigračima. Sljedeći tjedan će moći pojačati intenzitet rada i stoga - da, uskoro ćemo ga gledati i na travnjaku”.

Vanoli vjeruje u Vlašića premda vraća nakon ozljede koja ga muči već mjesecima. U sljedećoj prvenstvenoj utakmici, u Veroni protiv Hellasa, trebao bi se vratiti u sastav i biti na klupi. Cilj je postupno ući u ritam utakmica i vratiti se u formu koja ga je krasila u prvom dijelu sezone 2022/23.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 13:58