StoryEditorOCM
Domaći nogometHvala i doviđenja

Kraj kratke avanture na klupi za bivšeg igrača Hajduka, presudilo mu je sedam kola bez pobjede

Piše Frane Vulas
1. travnja 2024. - 21:15

Marino Biliškov više nije trener Dugopolja. Član drugog razreda hrvatskog nogometa i bivši igrač Hajduka sporazumno su raskinuli suradnju, objavio je klub.

Od početka godine Biliškov je bio trener Dugopolja. Prethodno je bio pomoćnik glavnog trenera Davora Mladine. Nakon što je Mladina krajem jeseni otišao u redove fenjeraša u elitnom rangu Rudeša, dobio je samostalno momčad u ruke. Međutim, u nastavku sezone zakomplicirala se Dugopoljcima poprilično situacija.

U sedam kola nastavka SuperSport Prve NL Dugopolje nije upisalo nijednu pobjedu. Iz naoko mirne situacije u kojoj su se nalazili na prvenstvenoj stanci, doveli su se u poziciju da ostanak više i ne izgleda tako siguran. Ukupno u zadnjih osam kola (uključujući i zadnje kolo pod vodstvom Mladine) momčad sa stadiona Sportskog centra Hrvatskih vitezova ne zna za pobjedu. U tom periodu upisana su po četiri remija i poraza.

image
Tom Dubravec/Cropix

Zadnju prvenstvenu pobjedu Dugopolje je upisalo još 25. studenoga prošle godine na gostovanju kod Jaruna (2:0), od tada je prošlo više od četiri mjeseca. Klub je najavio kako će naknadno objaviti ime nasljednika Biliškova.

U igračkoj karijeri Biliškov je nosio dres Hajduka, Uskoka, Wolfsburga, Duisburga, grčkog Iraklisa, Fürtha i Ingolstadta.

 

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:39