StoryEditorOCM
Domaći nogometzabio na otvaranju

Kapetan Vatrenih oduševljen igrom i pobjedom: ‘Ako ćemo igrati ovako, na Euru možemo očekivati nešto veliko!‘

Piše SN
8. lipnja 2024. - 21:44

Luka Modrić sažeo je dojmove 2:1 utakmice nad Portugalom za mikrofone Nove TV. Hrvatski kapetan optimističan je uoči Europskog prvenstva, a nema ni razloga za bilo što drugo budući da u Njemačku dolazimo s dvije pobjede.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu i napokon pobijedili Portugal kao jedinu ekipu koju još nismo dobili. Možemo biti zadovoljni probom za Euro, odigrali smo jako dobru i kompaktnu utakmicu, napravili sve što smo se dogovorili. Super pobjeda, dat‘ će nam samopouzdanje za Euro.

Kako gleda na nova lica poput PongračićaSučićaVlašića nakon ozljede?

- Svi dečki pokazali su da su s pravom tu, odigrali su odlične utakmice. Ne treba nikoga pojedinačno izdvajati, svi su bili na visokom nivou, a to moraš i napraviti da bi pobijedio Portugal. Možemo biti zadovoljni s kadrom, imamo budućnost Hrvatske i to su igrači po tko zna koji put pokazali. Svijetla je budućnost ispred nas.

Na današnji dan postigao je prvijenac u debiju protiv Austrije. Bilo je to prije 16 godina...

- Lijep osjećaj. Očekivanja uoči Eura su velika, imamo jako dobru ekipu, odličnu atmosferu, želju i elan. Svjesni smo očekivanja, nadam se da ćemo biti pravi kao danas. Samo ovakvom igrom možemo očekivati nešto veliko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 18:29