StoryEditor
Domaći nogometiz šibenskog kantuna

Ivica Batarelo: Znamo da će Bijeli sve napraviti da se iskupe za ispadanje iz Europe, ključno je da počnemo zabijati golove

Piše F.V.
31. srpnja 2021. - 20:45

Nulu u tablici u rubrici bodovi Šibenik dijelom može opravdati teškim rasporedom. 

Nakon Osijeka (poraz 0:3) i Gorice (poraz 1:3) „narančasti” su gosti i večeras na Poljudu kao i u četvrtom kolu kod Slaven Belupa. Trebalo se večeras igrati na Šubićevcu, ali je dogovorena zamjena domaćinstva jer se u Šibeniku još postavlja novi travnjak, konačnu bi premijeru na Šubićevcu trebao dočekati 14. kolovoza kad  protiv novog prvoligaša Hrvatskog dragovoljca. 

Momčad trenera Marija Rosasa želi prve bodove i prije tog okršaja, već večeras. Na Poljudu ganjaju reprizu prošlosezonske pobjede koju im je na istom mjestu donio iz Hajduka posuđeni Emir Sahiti.

- Radili smo dobro ovaj tjedan i usvajali neke nove ideje trenera. Možemo puno bolje od trenutnog, moramo početi realizirati šanse koje stvaramo. Čeka nas teška i zahtjevna utakmica protiv Hajduka koji će sve napraviti da se iskupi za ispadanje iz Europe. Ne možemo zbog toga reći da je Hajduk loš, dobro su se posložili, imaju dobre igrače. Mi svoj cilj imamo, a to je da na Šubićevac donesemo prve bodove. Ključno je da počnemo zabijati golove - najavio je susret Ivica Batarelo. 

Stoper Šibenika jedan je od niza igrača kluba sa Šubićevca koji su nosili bijeli dres ili ponikli u Hajduku, ali afirmaciju traže u susjednom gradu. Batarelo je prošlog ljeta s Poljuda, iz Hajduka II stigao u Šibenik.

- Imamo dosta informacija o protivniku, pogledali smo utakmicu Hajduka kod Tobola. Zadovoljan sam što stvaramo šanse, ali ih ne realiziramo. U Splitu ćemo od prve minute ići po dobar rezultat – najavio je Rosas.

item - id = 1116861
related id = 0 -> 1130346
related id = 1 -> 1130289
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 11:12