StoryEditorOCM
Domaći nogometkako to, šjor mario

Fatalna pogreška suca Zebeca priča je dana, Rijeka dobila neviđeni poklon, ovo će utjecati na rasplet prvenstva

Piše P. S.
5. listopada 2024. - 20:55

Sportska priča dana opet je, nažalost, sudac. U našem domaćem nogometu, pogađate. Gotovo nitko ne dvoji večeras u jedno, Rijeka je morala izgubiti, odnosno, Slaven Belupu je poništen čisti gol. 

Kreator drugačije povijesti je, pak, sudac Mario Zebec koji je napravio nevjerojatnu pogrešku. Igrala se 35. minuta kada je Zebec napravio kardinalnu pogrešku. Dosudio je prekršaj u napadu Dominika Kovačića prije nego je lopta ušla u gol Rijeke i time onemogućio VAR da uopće reagira. U takvoj situaciji VAR nema pravo na intervenciju, a takva je Zebecova odluka sasvim razljutila Marija Kovačevića, trenera Slavena Belupa i sve igrače koprivničke momčadi.

Poništeni pogodak pogledajte OVDJE.

Ovo je jedna u nizu odluka, bit će još do kraja prvenstva puno pogrešnih procjena, ali svaka od njih kroji prvenstvo. Ovdje je Rijeka dobila na poklon bod, makar, tko zna kako bi se utakmica razvijala da je gol priznat. Znate za ‘efekt leptira‘, igra sigurno ne bi bila ista nakon gola. Uglavnom, ako na kraju prvenstva bude ‘gusto‘, sjetit ćemo se i ovog boda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 20:57