StoryEditorOCM
Borilački sportoviIvane, sretno!

Hrvatski borac večeras debitira u UFC-u: satnica ne može biti bolja, evo kako možete pratiti borbu

Piše Mihael Beljo/Fight Site
28. rujna 2024. - 09:58

Bonjour, Pariz! Kako se već danima i mjesecima najavljivalo, Ivan Erslan (14-3, 1 NC) večeras nastupa u svojoj debitantskoj borbi pod okriljem UFC-a! Njegov protivnik će biti dobro poznati Moldavac Ion "The Hulk" Cutelaba (17-10-1, 1 NC), piše Fightsite.

Satnica će biti "nešto prije" 21 sat s činjenicom na umu da Hrvat po rasporedu nastupa na samom kraju uvodnog dijela, a glavni dio počinje u 21 sat. Europski fanovi ovom satnicom ne mogu biti zadovoljniji, a pogotovo kada se uzme u obzir da UFC često zna organizirati priredbe koje su vremenski prilagođene obožavateljima slobodne borbe koji se nalaze "preko bare".

image

Ivan Erslan

Tomislav Kristo/Cropix

Gledatelji koji se ne nalaze u Hrvatskoj borbu mogu pratiti preko UFC Fight Passa s obzirom na to da je večerašnji event etabliran kao onaj iz Fight Night serije, a gledatelji iz Lijepe Naše mogu pratiti borbu preko Gol.hr portala koji nosi ekskluzivna prava za UFC prijenose.

Priredba nudi i ostale sjajne borbe predvođene obračune Renatom Moicanom (19-5-1) i Benoitom Saintom Denisom (13-2), a sigurni smo kako će odjecima svjetskih medija "protutnjati" poluteškaški obračun u kojem nastupa naš predstavnik. Nadamo se samo, kako će naslovnice svjetskih medija započinjati s rečenicom - "Iskusni UFC-ovac brutalno poražen od strane novaka Hrvata!".

image

Ivan Erslan

Tomislav Kristo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 09:59