StoryEditorOCM
Splitlijevo, desno

Zbog sanacije kolnika u subotu se u Splitu mijenja ruta nekih autobusnih linija: ovako će voziti na izmijenjenim trasama

Piše Split SD
24. studenog 2023. - 10:55

"Promet" je uputio obavijest putnicima na linijama 7 i 9 zbog radova na križanju Velebitske i Solinske ulice.

- Zbog sanacije kolnika na križanju Velebitske i Solinske ulice, u subotu 25. studenog 2023. godine, od 5 do 16 sati, autobusne linije broj 7 i 9 prometovat će djelomično izmijenjenom trasom na sljedeći način:

- Autobusna linija broj 7 (Žnjan – Spinut – Zapadna obala, i obratno) prometovat će tako da će iz pravca Žnjana u Velebitskoj ulici skretati lijevo u Vukovarsku ulicu (kod zgrade Belvedere), zatim desno u Ulicu Brune Bušića, pa lijevo u Velebitsku ulicu, odakle nastavlja svojom uobičajenom trasom. U povratku sa Zapadne obale prometovat će istom izmijenjenom trasom u obrnutom smjeru.

image

Privremeno izmijenjene trase

Promet Split

- Autobusna linija broj 9 (Ravne njive – Trajektna luka – Ravne njive) prometovat će tako da će dolaskom s Ravnih njiva iz Zagorskog puta skretati lijevo u Velebitsku ulicu, iz koje dolaskom na križanje s Vukovarskom ulicom skreće desno, zatim na križanju s Ulicom Brune Bušića skreće desno prema križanju s Velebitskom ulicom gdje skreće lijevo, i nastavlja svojom uobičajenom trasom do trajektne luke. U povratku iz trajektne luke prometovat će istom izmijenjenom trasom u obrnutom smjeru - poručuju iz gradske tvrtke i napominju da će se na privremeno izmijenjenim trasama koristiti sva usputna autobusna stajališta.

- Molimo korisnike naših usluga za razumijevanje u slučaju eventualnih kašnjenja autobusa, odnosno odstupanja od objavljenog voznog reda - za kraj će iz "Prometa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 22:04