StoryEditorOCM
Splitkontrola u prometu

Vozači, oprez u prometu! Splitska policija najavljuje veliku akciju na alkohol i droge. Ključni su ovi datumi...

Piše SPLIT SD
4. lipnja 2024. - 22:34

Operativna akcija na alkohol i droge na temelju ROADPOL-ovog Plana aktivnosti za 2024. godinu provest će se od 17. do 21. lipnja u svim zemljama članicama, a 24 satni nadzor brzine provodit će se od petka 21. lipnja s početkom u 7 sati do subote 22. lipnja do 7 sati. 

Iz policije su još jednom uputili apel na sve sudionike da se pridržavaju zakonskih propisa, a posebno da poštuju ograničenja brzine kretanja vozila i da ne sjedaju za upravljač vozila ako su prethodno konzumirali alkohol ili druga opojna sredstva.

- U uvjetima noćne vožnje, posebno vikendom, vozite sporije i opreznije, a pritom ne zaboravite da nema opravdanog razloga za vožnju pod utjecajem alkohola i opojnih droga. Svaki metar ceste je crna točka ako vozite pod utjecajem alkohola- poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Policija je također pozvala građane da se i oni uključe u ovu akciju tako da do 11. lipnja na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr dostave prijedloge lokacija na kojima bi željeli da se provode kontrole vezano uz alkohol i drogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 22:34