StoryEditorOCM
SplitMALI BALUN

Visoka je domaćin turnira na male branke ‘Samo najjači‘: nastupa čak 128 ekipa, a najboljima se smiješe novčane nagrade

Piše Ivan Ugrin
4. lipnja 2024. - 13:44

Proteklog vikenda održano je 18. izdanje najdugovječnijeg i najpoznatijeg turnira Visoke - Memorijal "Krešimir Lozina", a već početkom idućeg tjedna čeka nas nova nogometna poslastica za ljubitelje malog baluna.

Od ponedjeljka 10. lipnja s početkom u 20 sati, Visoka će biti domaćin turnira na male branke koji se zove "Samo najjači", gdje će snage odmjeriti čak 128 ekipa. Još postoje mnogobrojne zainteresirane ekipe za nastup, no kapacitet je već gotovo popunjen. Ostalo je još poneko slobodno mjesto, a informacije o prijavi kao i ostale informacije o turniru dostupne su na instagram profilu @turnirivisoka.

Turnir će se igrati na dva travnata terena u sklopu Osnovne škole Visoka. Ekipe igraju u sustavu tri protiv tri igrača, dva puta po 11 minuta. Prve tri ekipe očekuju pehari, medalje i bogate novčane nagrade, dok će najbolji strijelac turnira biti nagrađen komplet dresom Hajduka te zlatnom kopačkom.

Izvlačenje parova održat će se u petak, 7. lipnja, na igralištu na Visokoj, oko 20 sati, nakon misnog slavlja za župni blagdan Srca Isusova u župnoj crkvi koja je u neposrednoj blizini igrališta. 

image

Na turnirima u malom balunu igraju po tri igrača u svakoj ekipi

Paun Paunović/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 14:55