StoryEditor
Split‘IZVRTANJE ISTINE‘

Vijećnik Luka Baričić oporbi poručio: ‘Meni kao osobi s invaliditetom je muka od ovog falšeg razbacivanja brigom‘

Piše PSD
5. rujna 2021. - 13:02

Luka Baričić, splitski gradski vijećnik Centra osvrnuo se na izjave oporbenih stranaka oko neproduživanja ugovora osobi s invaliditetom koja je bila zaposlena u Javnoj ustanovi Športski objekti.  

- Zanimljivo kako se sad lako izvrće istina, kad se radi o skupljanju jeftinih političkih bodova. Gdje je bio HDZ kad su njihovi ravnatelji namještali natječaje kako bi izbjegli zapošljavanje OSI i namjestili svojima. Tad ih nije bilo nigdje. Prestanite biti licemjerni, ovakvo iskorištavanje OSI je uvredljivo. Meni kao OSI je muka od ovog falšeg razbacivanja brigom za OSI - napisao je Baričić na svom Facebook profilu te nastavio:

- Rekao je Vice Mihanović kako smo sad na vlasti te da možemo raditi što hoćemo. Moj odgovor mu i dalje stoji. To ste vi radili, mi smo odgovorni građanima i njihovom novcu. Zaboravite na to 'možete raditi što hoćete' - poručio je šefu splitskog HDZ-a te je svoje "izlaganje" zaključio citatom splitskog gradonačelnika Ivice Puljka.

"Nećemo nastaviti niti jedan nepotreban ugovor. Građani su nas izabrali da uvedemo red i zaustavimo nepotizam, korupciju i netransparentno trošenje javnog novca, a to i radimo. Oni koji se tome opiru i sada se bune u javnosti, gube svoje pozicije i dižu graju, ali nas to neće impresionirati. Nastavit ćemo i dalje s uvođenjem reda, jer to od nas građani i očekuju."

item - id = 1124969
related id = 0 -> 1136969
related id = 1 -> 1136899
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 09:11