StoryEditor
Splitu palači milesi

Sutra u Splitu: HAZU organizira razgovor o Bosni i Hercegovini i predstavljanje knjiga Dragana Čovića, najavljen dolazak premijera Plenkovića

Piše D.B.
4. lipnja 2021. - 11:53

Splitski Zavod za znanstveni i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti sutra (subota) organizira razgovor na temu 'Lijepa zemlja Bosna i Hercegovina'. Početak je u podne, a održat će se u velikoj dvorani palače HAZU-a u Splitu (palača Milesi), Trg braće Radića 7.

Izlagat će: akademik Davorin Rudolf, voditelj Zavoda HAZU-a u Splitu, akademik Mladen Bevanda, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Bosni i Hercegovini, akademik Dragan Čović, supredsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, prof. dr. sc. Božo Skoko, redoviti profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i dr. sc. Goran Grlić Radman, ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske.

Očekuje se i dolazak premijera Andreja Plenkovića.

Zainteresirani bi zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, a zbog mjera zdravstvene zaštite, trebali najaviti dolazak telefonom na broj 021 348 599 ili na e-mail: hazusplit@hazu.hr

Na skupu će se predstaviti i četiri knjige akademika Dragana Čovića, posebice knjige: Iznad crte 1, Moja vizija europske Bosne i Hercegovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. srpanj 2021 02:35