StoryEditor
SplitVERBALNO ŠAMARANJE

Stanišić: Moralni Jakove, nitko nije oštetio Grad kao Vaša politička mama Tamara Visković kada je protuzakonito digla ruku za anekse Spaladium Arene

Piše PSD
10. lipnja 2021. - 10:46

Prepirka dvojca Prkić-Stanišić ide dalje. Nakon što je Jakov Prkić Igor Stanišića koji ga je prozvao zbog popravljanja ploče u Krešimirovoj javno upitao bi li istim žarom prijavio svoju mamu koja je kao članica Upravnog vijeća digla ruku za koncesiju za parking na Gripama, odgovorio mu je Stanišić sljedećom porukom:

- Čim sam se jutros probudio prijatelji su mi javili za najnoviji napad Jakova Prkića kojeg sam jučer prijavio zbog devastacija stare gradske jezgre. U svom odgovoru stari Prkić spominje moje uže članove obitelji, a što samo sugerira da je riječ o čovjeku sa sjevernokorejskim mentalitetom iako za sebe voli reći da je uključiv i tolerantan.

Totalitarni mentalni sklop

Dragi gospodine Prkiću, što se tiče osobe koju spominjete, ona nije napravila ništa protuzakonito, a da jest ja bih bio prvi koji bi reagirao. Međutim, ako bismo hipotetski i uzeli u obzir da su stvari onakve kakvima ih Vi prikazujete, vrlo je važno što ste pred narodom prokazali svoj totalitarni mentalni sklop.

Dakle, Vaša analogija je sljedeća - prvo ste lagali da je moja majka, gđa xy digla ruku za odluku koja je oštetila Grad, što je notorna laž budući da je cijeli proces utemeljen na zakonu.

image
Tom Dubravec/Cropix

Drugo, Vi biste zbog toga osuđivali mene. Poslije Kim Jong Una, Tita, Staljina i Mao Zedonga, Vi ste posljednji 'europski' političar s takvim načinom promišljanja.

Prvo upakiraj krivnju, a zatim u jamu ubaci cijelu obitelj. Dobro ćete se slagati u koaliciji s ljubiteljem Hitlera i pjevačem pjesama iz još jednog totalitarnog režima.

I za kraj, moralni Jakove, nitko nije oštetio grad kao Vaša politička mama Tamara Visković kada je protuzakonito digla ruku za anekse Spaladium Arene. Njeni će nam grijesi u stotinama milijuna kuna tek doći na naplatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 04:34