StoryEditor
SplitUVIJEK SE NAĐE POSLA

Nova godina, novi natječaj za zapošljavanje u Banovini: sad se traže dvije spremačice i to isključivo za ‘pospremanje‘ samo jedne gradske službe

Piše Ana Franić
7. siječnja 2021. - 12:55
Ante Čizmić/Cropix

Splitska gradska uprava ponovno zapošljavanja. Nakon dva natječaja objavljenih dan prije Badnjaka i na sam Badnjak, raspisan je još jedan.

Novi natječaj odnosi se na Službu za gospodarenjem gradskom imovinom točnije Odsjek za tehničke poslove, održavanje i rukovanje imovinom gdje se traže dva spremača/ice. 

Riječ je o radu na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca, a zadnji dan za podnošenje prijava je 12. siječnja.

Za osobe koje ispunjavaju formalne uvjete bit će provedena i prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervju. Intervju će se provoditi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 posto bodova na pisanom testiranju.

Novi natječaj komentirali su i iz stranke Pametno za Split i Dalmaciju, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

- [ISPLATIŠ OTPREMNINE I OTVORIŠ MJESTO ...] Najbolje vrijeme za zapošljavanje je kad nitko ne prati natječaje. Blagdani. I obavezno 8 dana rok za prijavu. Da može kraće vremenski, bilo bi i kraće.

Ovaj put traže se 2 spremača/ice u službi za gospodarenje gradskom imovinom.

Gradonačelnik je isplatio pedesetak otpremnina pa ide novi val zapošljavanja. Kada smo na to upozoravali i nismo bili veliki proroci. Jednostavno, navikli smo – stoji u komentaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. veljača 2021 03:07