StoryEditor
SplitKONSTRUKTIVNA OPORBA

Mihanović nakon sjednice: Drago nam je da je gradonačelnik uvažio naše sugestije, a posebno me veseli što će podloga za izradu natječaja biti dvije studije koje je naručio i ostavio Andro

Piše PSD
15. siječnja 2022. - 17:18

Nakon završetka tematske sjednice Gradskog vijeća na svom Facebook profilu oglasio se Vice Mihanović.

- Zbog krivog smjera kojim je krenula priča o upravljanju gradskim tržnicama bili smo prisiljeni sazvati tematsku sjednicu na kojoj ćemo povesti ozbiljnu raspravu o budućnosti Pazara i ostalih tržnica u našem gradu.

Drago nam je da je gradonačelnik uvažio naše sugestije kako bismo ispravili propuste koji su se dogodili u dosadašnjem pristupu temi.

Zaključak je da se odmah krene u izradu programa javnog arhitektonsko-urbanističkog natječaja koji će ponuditi cjelovito i održivo rješenje za tržnice, a u sam proces će biti uključeni i zakupci, što će sigurno doprinijeti kvaliteti rješenja.

Iznimno me veseli što će podloga za izradu natječaja biti dvije prostorno-programske studije koje je naručio i ostavio Andro.

Ovakvim epilogom sjednice - jednoglasnim usvajanjem Zaključka o Pazaru, demantirali smo gradonačelnikove tvrdnje da je HDZ protivnik uvođenja reda na Pazaru, spriječili ga u sprovođenju još jednog privremenog i stihijskog rješenja i pokazali se kao itekako konstruktivna oporba u Gradskom vijeću! - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2022 18:36