StoryEditor
SplitESKPRESNO

Ivica Puljak poslao jasnu poruku Kerumu: smijenjeni članovi HDZ-a i HGS-a u Upravnom vijeću Javne ustanove ‘Športski objekti‘! Evo tko će ih zamijeniti

8. lipnja 2021. - 17:55

Nakon što je Javna ustanova "Športski objekti" dala parking u Osječkoj ulici u koncesiju idućih pet godina istoj privatnoj tvrtki "T-point", doznajemo da je novoizabrani gradonačelnik Ivica Puljak smijenio dio Upravnog vijeća Javne ustanove "Športski objekti".

Naime, smijenjeni su, kako doznajemo, članovi koje imenuje Grad Split, a radi se o Marku Žaji, sad već bivšem predsjedniku ovog tijela, kao i o članovima Ivanu Gudelju, Đeni Vuković Stanišić, Juri Bučeviću i Juri Kerumu.

Umjesto Žaje novi predsjednik Upravnog vijeća ove Javne ustanove bit će Dražen Čular, profesor kineziologije a jedan od članova će biti i Mario Negotić, nekadašnji pročelnik za sport u Banovini, koji je zadnje godine proveo kao voditelj Odsjeka za tehničke poslove održavanja i rukovanja imovinom. Preostala tri člana imenovana su iz kvote Centra i Kandidata bez kompromisa.

image
Dražen Čular 
Duje Klarić/Cropix

Ovakav potez Puljka očito je poslao jasnu poruku da neće tolerirati udarce ispod pojasa, pogotovo kad dolaze iz tabora Željka Keruma i njegova HGS-a. N.L.

item - id = 1104382
related id = 0 -> 1136969
related id = 1 -> 1136899
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 06:30