StoryEditor
Splitdošao je i taj dan

Asti gušta nakon tri mjeseca apstinencije na Rivi, na pravom štekatu, naručiti ‘veliku s ladnin‘! Od gostiju su danas sretniji samo konobari

Piše D.B.
1. ožujka 2021. - 09:04
Duje Klaric/Cropix

Dočekali smo taj prvi trećeg i pravu kavu, onu iz profi kafe-aparata, u porculanskoj ćikari, koju nam servira pravi konobar na pravome štekatu. Užitak je još veći onima koji su je, nakon tri mjeseca prisilne apstinencije, ispijali jutros na splitskoj Rivi.

image
Duje Klaric/Cropix

Sunčano toplo jutro taman se idealno poklopilo s popuštanjem mjera, a od gostiju su samo konobari bili sretniji. Zaželjeli su se posla, a vjerojatno će im kapniti barem koja kuna manče i veća plaća od one koju im država posljednjih mjeseci uplaćuje.

image
Duje Klaric/Cropix

Veliku s ladnin, beskofeinsku sa smeđin, espreso ili kakvu već kavu pijete... konačno ćete moći uživati u 'svom' omiljenom kafiću, ali pritom ćete se morati pridržavati strogih epidemioloških mjera.

image
Duje Klaric/Cropix

Kafići će se morati zatvarati u 22 sata navečer, a gosti mogu koristiti samo štekate i pritom biti propisno odvojeni od susjednih stolova i gostiju. Mora se paziti da ne bude ni jedan gost viška na terasi, a u unutrašnjost kafići smije se ulaziti samo ako trebate na WC i pritom se mora nositi maska.

image
Duje Klaric/Cropix

A tko je jutros uranio na prvu kavu pogledajte u fotogaleriji Duje Klarića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2021 05:08