StoryEditor
SplitTURISTIČKA INSPEKCIJA

Amerikanka Melissa nas je nahvalila samo tako: Split smo obišli uz pomoć vodiča i oduševljena sam. Sve je čisto, a ljudi preljubazni

Piše Tanja Šimundić Bendić
27. srpnja 2021. - 14:41

Melissa McCue, Williamsburg, SAD:

Melissa je prvi put došla u Hrvatsku. Odlučila se za turistički obilazak mini kruzerom i nakon nekoliko posjećenih lokacija uzduž obale došla je i u Split. Oduševio ju je spoj tradicije i moderne arhitekture, a jako joj se svidjela nevjerojatna ljubaznost građana. Još nije vidjela kako Split živi noću, ali neće propustiti prošetati se Rivom, na kojoj očekuje mnoštvo ljudi. Pretpostavlja da će grad biti pun dobre atmosfere jer je i prigodom prve šetnje po starom dijelu zatekla odlično raspoloženje.

– Grad smo obišli uz pomoć turističkog vodiča i baš sam sretna da sam vidjela stari dio. Kakvi lijepi trgovi, koliko je tu puno tih starih zgrada, kamena. A tako je sve čisto, uredno. Vaš je grad povijest, a opet tako je puno ljudi. I sretni su, veseli, rekla bih na prvi dojam.

Iznimno ste gostoljubivi, simpatični, ako nešto upitate, svi će vam rado pomoći. To je jako lijepo. Osjećam se sigurno kod vas i to mi je iznimno važno. Da još nešto dodam: hrana u Hrvatskoj je predivna. A to namjeravam potvrditi i u Splitu – naglasila nam je Melissa.

OCJENE OD 1 DO 10


Kafići – 9

Restorani – 10

Zabavni sadržaj – 9

Plaže i more – 10+

Čistoća u gradu – 10

Promet – 9

Ljubaznost građana – 10

Smještaj – 9

Cijene – 10

Dostupnost informacija o turističkoj ponudi – 10

item - id = 1115690
related id = 0 -> 1149055
related id = 1 -> 1148977
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2021 19:26