StoryEditorOCM
Splitosmašima na znanje

Tommy vabi buduće srednjoškolce ‘Plaćat ćemo vam 220 eura stipendije mjesečno i posao kad završite za ovo zanimanje!‘

Piše SPLIT SD
24. lipnja 2024. - 09:56

Razmišljaš o odabiru srednje škole? Privlači te rad s ljudima? Zainteresiran si za mogućnost zaposlenja odmah po završetku školovanja? Upiši zanimanje mesar i postani Tommy stipendist!

Na taj način trgovački div iz Dalmacije privlači osmaše da se obrazuju za ovo deficitirano zanimanje, a vjerujemo da će im financijski poticaj biti itekako primamljiv. 

- Kao maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji prepoznajemo važnost ljudskih resursa kao ključnog faktora za postizanje uspjeha i održavanje konkurentnosti na tržištu. Kontinuirani razvoj poslovanja i širenje prodajne mreže stvaraju potrebu za stručnim kadrovima u Tommyju. Provodeći politiku upravljanja ljudskim resursima nastojimo privući mlade i obrazovane kadrove svih profila koji su potrebni za uspješno odvijanje poslovnih procesa. Sukladno tome, uspostavljena je suradnja sa srednjom školom Braće Radić iz Kaštel Štafilića u sklopu koje ćemo stipendirati učenike koji se školuju za zanimanje mesar u iznosu od 220€ mjesečno tijekom trajanja školske godine. Nakon završetka školovanja, učenicima se pruža prilika za stalno zaposlenje i profesionalni razvoj u Tommyju - piše na stranicama Tommyja.

Uvjeti i način prijave dostupni su OVDJE.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 09:57