StoryEditorOCM
SplitDOKLE VIŠE?

Promoćurni Splićani sad iznajmljuju i ostave, pogledajte koliko traže za ovu: ‘Prozračna je, može se zaštiti od pogleda‘

Piše D.B.
6. listopada 2024. - 09:08

Cijene najma stanova u Splitu, više to i nije neka vijest, otišle su u nebo. Ispod 500 eura mjesečno više se ni garsonijera na periferiji ne može iznajmiti.

I najam garaža i parking mjesta otišao je u nebo. Veće garaže koštaju 300 eura najmnine mjesečno, poput ove koja se izdaje na Njuškalu, ali ono što nas je zaprepastilo jest da su Splićani počeli iznajmljivati i drvarnice! Cijena najma stambenog kvadrata 

Tako je u jednoj popularnoj Facebook grupi Njuškaj Split Splićanin objavio kako iznajmljuje spremu površine šest kvadrata u stambeno poslovnoj zgradi u Splitu, predio Firule.

- Sprema se može urediti tako da bude zaštićena od pogleda, ima bravu za zaključavanje, prozračna i s dobrim pristupom - ‘nakitio‘ je čovjek svoj oglas, a cijena najme ostavice doći će vas 60 eura mjesečno.

image

Kome treba sprema?

Fb Njuškaj Split/Slobodna Dalmacija

Dakle, čovjek kvadrat spremi cijeni po 10 eura! Toliko smo donedavno plaćali najam kvadrata stana, a čak ni s ovim previsokim cijenama najma, nije u Splitu puno veći.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 10:17