StoryEditorOCM
Split‘uzoran‘ vozač

Policajci zaustavili 36-godišnjaka u Splitu, pronašli mu šipku s bodežom! Još nije ni smio voziti, ovako je završio...

Piše SPLIT SD
7. listopada 2024. - 09:29

U večernjim satima u petak policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske Vinkovačkoj ulici u Splitu zaustavili su vozilo kojim je upravljao 36-godišnjak. On se odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu, utvrđeno da upravlja vozilom prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom, a posjedovao je i hladno oružje.

- U petak oko 22.55 sati u Vinkovačkoj ulici u Splitu policijski službenici zaustavili su vozilo kojim je upravljao 36-godišnjak. Na zahtjev policijskih službenika odbio se podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu. Utvrđeno je da upravlja vozilom nakon izvršnosti rješenja, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom.

image
Slobodna Dalmacija

Također, utvrđeno je da posjeduje metalnu šipku s bodežom, odnosno hladno oružje, koje je pogodno za napad ili nanošenje ozljeda - poručuju iz PU splitsko-dalmatinske.

U optužnom prijedlogu zatraženo je da mu se odredi zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja, izrekne kazna zatvora od 30 dana i novčana kazna od 500 eura te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije na 12 mjeseci. Zbog svega je 36-godišnjak odveden na sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 09:30