StoryEditorOCM
Splitna rubu živaca

Pogledajte reakciju urlajućih turista kad im je ‘zapivala‘ najpoznatija splitska Getanka: ‘Shut up!‘ Prisjela im Rihanna

Piše P. K.
3. svibnja 2024. - 12:54

Za stanare splitskog Geta muke po decibelima počinju s prvim naznakama turističke sezone. Tome svjedoče i dva videozapisa grlatih turista objavljena u grupi "Get Getanima". Sitno poslije jednog sata u noći uhvaćeni su kako u staroj gradskoj jezgri, vjerojatno u povratku iz izlaska, vježbaju pluća pjevanjem Rihanninog hita "Umbrella".

- 1:10 je... Divljaci još bauljaju i urliču po gradu, a ja doma čujem buku iz 305 i Marmontove!!! - napisala je Blanša Čolak, najpoznatija Getanka koja je na prvoj liniji preodgajanja razularene mladosti, dok je druga u komentaru dodala da su je probudili oko tri sata, unatoč tome što su joj prozori bili zatvoreni.

Pokušali su stanari zvati komunalno redarstvo, ali bezuspješno, a nakon toga obavijestili su i policiju. Pitaju se kome će takve incidente prijaviti kada im se u tu uru nitko iz komunalnog redarstva ne javlja.

Sezona još zapravo nije ni počela pa bi ovo mogla biti tek uvertira u ono što stanare stare gradske jezgre očekuje kada uskoro bude u punom jeku.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 23:20