StoryEditorOCM
Splitrenesansa?

Kroz mjesec dana u Banovini se tražilo 10 novih zaposlenika. Puljak polako broj zaposlenih vraća na na ‘stare brojke‘

Piše SPLIT SD
13. rujna 2024. - 22:14

Kroz posljednjih mjesec dana Grad Split objavio je natječaje za na ukupno 10 pozicija u gradskoj upravi, ali i nekoliko vježbeničkih pozicija. Najviše njih vezano je za Upravni odjel za imovinskopravne poslove i izgradnju, ali nudilo se ponešto i u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti i Upravnom odjelu za ekonomske poslove.

U Upravnom odjelu za imovinskopravne poslove i izgradnju tražili su se zaposlenici na sljedećim pozicijama: savjetnik za imovinsko-pravne poslove (jedan zaposlenik), viši savjetnik za zastupanje pred upravnim tijelima (jedan zaposlenik), viši savjetnik za zastupanje na sudu (dva zaposlenika), savjetnik za izgradnju (jedan zaposlenik), viši savjetnik za pripremu i uređenje prostora (jedan zaposlenik).

Što se tiče Upravnog odjela za društvene djelatnosti, tražio se zaposlenik na poziciji višeg savjetnika za odgoj, obrazovanje znanost i tehničku kulturu i zaposlenik na poziciji viši savjetnik za demografiju i udruge civilnog društva.

U Upravnom odjelu za ekonomske poslove tražio se financijski referent za gradsku riznicu.

Od vježbenika tražili su po jedan vježbenik za Upravni odjel za društvene djelatnosti i Upravni odjel za imovinskopravne poslove.

Ovim, novim zaposlenjima broj djelatnika u Banovini popeti će se na 409, što je vrlo blizu brojki koja je gradonačelnika Ivicu Puljka zatekla na početku mandata. Ipak, nedostaje ih još nekoliko, ali moguće je da će do lokalnih izbora u Banovinu doći još koje novo lice.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 22:14