StoryEditorOCM
Splitmoda ljeto 2023.

Cijeli Split je poludio za majicama i torbama sa znakovitim porukama! Prva tura razgrabljena, stiže nova i to besplatna

Piše Lucija Vujnović
30. kolovoza 2023. - 12:17

Info zona ovog ljeta osmislila je simpatične majice i torbe koje turiste podsjećaju kako se (ne)ponašati, odnosno koje podsjećaju na sankcije. Zbog velikog interesa, proizvodi su ponovno dostupni za narudžbu na poveznici.

Autorica ilustracija je Tina Vukasović Đaković, a majice i trobe s su besplatne. Na stranici je predložena donacija koja se može napraviti online plaćanjem ili uplatnicom (uz odabrani iznos).  

image

Majice Info zona

Info Zona/

"Početkom ljeta, odgovorni su zaboravili na vrijeme informirati turiste o tome što mi smatramo normalnim ponašanjem pa smo im odlučili pomoći. U okviru našeg nevelikog budžeta izradili smo manji broj prigodnih majica i torbi koje su među našim volonterima postale pravi hit. Uz jedinstvenu mapu koja Split predstavlja kroz zabavne ilustracije i duhovit informativni sadržaj, Splićani gostima tako mogu pokloniti i ove korisne majice i torbe. Podsjetnik na pravila ponašanja dobro će doći i nekim lokalcima pa pozivamo svih da na shop.infozona.hr požure naručiti proizvode", poručio je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

"Zanimljivo je da smo mi napravili prvu turu majica, poslali ih u tiskaru i dok su se izrađivale, Grad je postavio svoja upozorenja. Baš se sve poklopilo", kaže Goran.

Prilikom narudžbe, svi zainteresirani imaju priliku i financijski podržati projekt MyMap koji se još uvijek financira isključivo od prodaje oglasnog prostora i donacija. Podrškom projekta podržavate produkciju originalnih i kreativnih sadržaja koji će turiste motivirati da poštuju grad u koji dolaze. 

image

Majice Info zona

Info Zona/
image

Majice Info zona

Info Zona/
image

Majice Info zona

Info Zona/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 12:55