StoryEditorOCM
Županijamisli na sebe i druge

Županijski zavod objavio plan cijepljenja za sljedeći tjedan u Šibeniku, Kninu i Pirovcu, pročitajte sve detalje

Piše Šibenski.hr
5. studenog 2021. - 14:57

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio je plan cijepljenja za sljedeći tjedan na više punktova u županiji.

Mobilni tim Doma Zdravlja Šibenik u utorak 9. studenog i četvrtak 11. studenoga cijepit će osobe koje se odazovu na javni poziv u Sportskoj dvorani na Baldekinu u terminu od 9 do 11 sati.

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, također na Baldekinu, cijepit će osobe koje se odazovu na javni poziv u subotu 13. studenog od 9 do 11 sati.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani svakog ponedjeljka, srijede i petka od 9 do 12 sati cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javi poziv, a cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Ljekarna Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Comirnaty – Biotech/Pfizer, i to u četvrtak, 11. studenog u prostoriji ljekarne u prostoriji ljekarne u Pirovcu, Trg Domovinskog Rata 17 (tel. 022/467-099) od 10 do 12 sati.

Također, cijeli tjedan će liječnici obiteljske medicine cijepiti u svojim ordinacijama.

– Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti. Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme „cijepise.zdravlje.hr“ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije – poručuju iz Zavoda

Pozivaju se na cijepljenje i osobe bez najave da se odazovu javnom pozivu u terminima kako je navedeno. Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu.

19. travanj 2024 18:18