StoryEditorOCM
ŠibenikGOVOREĆI OTVORENO

Kako znam da nema ‘plandemije‘? Da ima, ne bi nas u nju uključili, a istrijebili smo se već sami i bez korone

2. prosinca 2021. - 18:34

Zašto ja ne vjerujem da je ova pandemija – plandemija, da je negdje, u nekom centru moći isplanirana, u nekom krugu Bilderberg – Rotschild, i da je Bill Gates financira, zato što je na svijetu previše ljudi, osobito starih, koji su samo trošak, pa ih se treba riješiti, bez suvišnih kako i zašto A uvjerit ću u to, siguran sam i vas, koji ovo čitate, bez puno muke i truda.

Dakle, zašto to meni nije vjerojatno, a sve skupa, ovako na prvu, zvuči vrlo logično. Razlog je vrlo jednostavan! Da je netko, negdje, bogat, moćan i pametan, i imao neki takav plan, da podavi svijet koronom, ne bi u njega uključio nas! Jer, barem to pouzdano znamo – nikad ovdje nije uspjelo ništa što je bilo planirano, dogovoreno, unaprijed najavljeno, obećano, zacrtano. Nikad!

Sve tako ovdje je propadalo. Velim vam, da takav plan i postoji, nas bi korona zaobišla! Uostalom, ne'š ti plana da se nas Hrvate, istrijebi. Mi to, i sami, vrlo uspješno radimo, i bez korone. Pa dosta je pogledati samo koliko nas je manje, od popisa do popisa stanovništva, koliko nas fali, od 2011. do 2021. godine. Pali smo ispod četiri milijuna! Hrvatska ima 237.000 ljudi manje nego prije deset godina. Kad se to podijeli s deset, to znači da nas je nestajalo svake godine po 23.000, gotovo 24.000. A od ove korone, umrlo nas je u godinu i pol, skoro dvije godine, deset tisuća. Ili cijeli jedan grad veličine Knina!

Dakle, je li vam sada jasno, zašto nama ne triba korona, da nas očisti i potamani. Ide to nama i bez nje!

Oš, neš –​ Bangladeš

Pa šta vi mislite, da su svi ti lovaši, sve ti bogati, moćni i utjecajni, svoje novce na putu našli, pa će ih ić bacat na nas! Pa mi se nismo u stanju držat ni ovih mjera koje sad trenutno imamo, a koje su najliberalnije – ili među najliberalnijima – u Europi. Eto, ovi iz Stožera, ovi nezakoniti i neustavni, ovi što su na vlast došli nelegitimno ili po istim zakonima ko i Hitlerov NSDP u Njemačkoj, samo što nisu kleknuli na koljena, i tim nas prokušanim fašističko-nacističkim metodama kume i mole da se cijepimo. A mi nećemo! Niti čut! Čvršći smo od Rade Končara! Milost od fašista ne tražimo, niti bi im je dali! Pucajte u prsi, al' nećete vidit mog zavrnutog rukava!

Ma ne bi mi Hrvati i Dalmatinci, antifašistični kakvi već jesmo, potomci onih slavnih koji su izginuli na Sutjesci i Neretvi, podlegli ni pod kakvim mukama pa čak ni onakvim kakve perfidno predlaže dr. Matko Marušić – niti da kardinal Bozanić i svi biskupi hrvatski kleknu i zamole narod da se cijepi! Ne'š, ne, imunolože, nas na iglu navuć! Zamisli, koje su to totalitarne metode – klekni i moli me na koljenima! Pa toga se ni Gestapo ne bi posramio

Ili to, ili daj COVID potvrdu. Ausvajs! Pa onda idu ona trojica esesovaca sa šmajserom i kontroliraju. Ili što bi rekao antivakserski haiku –​ Mic po mic Auschwitz! Pa bi sad ovi što cijepe na svakom kantunu trebali uzvratiti sa svojim vakserskim haikuom – "Oš, neš – Bangladeš!" Srića šta je Milanović vrhovni zapovjednik pa neće dat vojsku, da ide okolo sa šmajserima batit takima i provjeravat COVID potvrde. A i da oće Milanović, vojska opet neće ić glumit esesovce jer im Banožić ne bi isplatio dnevnice, kao što nije ni ovima što su išli okolo s predsjednikom polagat vijence.

Iznenadi nas i snijeg u siječnju

Je l' vam sad sve jasno? Mi i kad bismo išli uvest izvanredno stanje, po zamisli Billa Gatesa, ili ne znam već koga, ko stoji iza ovoga, ne bi ga imao tko provesti. Mi bismo se posvađali i oko toga tko ima ovlast izvesti vojsku na ulice, ministar ili predsjednik. A kad bismo se dogovorili, kad bismo i to riješili, onda bismo ustanovili da nemamo koga ni izvest na ulice. Nema vojske, koja vojska? Petnaest tisuća ljudi, sve skupa, u sva tri roda – kopno, more, zrak! Pa šta ćeš s tim? Ne bi moga ni šibensku Poljanu blokirat!

A onda bi se opet, Zoka i Bane svađali tko je kriv. Preko Fejsa! Već viđeno sve. Nema tu nikakve zavjere! Nema plandemije, nema urote, možete bit potpuno mirni. Samo obična pandemija. Jer, da ima, opet vam kažem, ne bi nas u nju uključili. U nas ništa šta je plansko ne može uspjeti. Počevši od onog najprostijeg, prostornog plana, od nižeg do višeg reda, pa do recimo, plana obrane od poplava. Ili, što ti ga ja znam, plana održavanja cesta u zimskim uvjetima. Pa nas svake godine iznenadi snijeg u siječnju, a kamoli neće COVID-19. I njegove raznorodne mutacije i sojevi, od wuhana, preko delte i omikrona, sve tamo do takođera.

23. travanj 2024 11:57