StoryEditorOCM
ŠibenikRezultat javnog poziva

U adventurinim kućicama na Maloj loži i Sajmiću bit će delicija svake vrste i po izbor božićnih poklona

Piše Šibenski.hr
27. studenog 2019. - 17:18

Na Maloj loži, novoj lokaciji ovogodišnje Adventure, programi, a time i ugostiteljska ponuda započet će 13. prosinca 2019., a potrajati do 1. siječnja 2020. godine - najavljuju iz šibenske Turističke zajednice. Programe će, kažu, biti lakše pratiti uz kvalitetnu i raznoliku ponudu gastro kutka za koju su zaduženi Šibenska kavana d.o.o. i Planina d.o.o koji će se predstaviti sa kućicama pod nazivom Kavana Medulić i Baza.

Uz njih neće nedostajati kuhanog vina i gina te craft piva, ali ni delicija koje su osmislili upravo za Adventuriste - Buffalo Chicken Wings, sendvič od goveđeg vrata, omlet od juneće pećenice u tortilji, te šibenski burger, šibenski brudet od bakalara, šibenski arambašići u domaćem kruhu, šibenska torta...

Puni energije od slasnih božićnih delicija posjetitelji Adventure lako će stići do trga Medulić gdje se ove godine smjestio Sajmić, i to od 15. do 26. prosinca. Tamo će svojih ruku djela predstaviti OPG Kalić Zvonimir, Udruga More, Domaća radinost Antonia Badžim, Obrt Lulas Art, Domaća radinost Šibenik, Domaća radinost Branka, Vinoplod Vinaraija d.d. te Udruga Kamenčići. S ovih osam kućica biti će lako odabrati božićne poklone za najmilije.

- Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika, od ponedjeljka 2. prosinca do petka 6. prosinca u radnom vremenu od 8 do 15 sati. Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju - ističu u TZ Grada Šibenika.

Uz zamjenika gradonačelnika Paška Rakića, članovi Povjerenstva koje je odlučivalo o prijavama su i direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić i organizatori programa Adventure, Zoran Erak i Morana Periša.

23. travanj 2024 19:43