StoryEditorOCM
ŠibenikGrebaštica

Potpisan ugovor: Započinju radovi na rekonstrukciji vatrogasnog doma

Piše šibenski.hr
26. studenog 2020. - 12:15

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić u prostorijama vatrogasnog doma u Grebaštici potpisao je danas Ugovor o radovima na rekonstrukciji i opremanju etaže navedenog objekta s direktorom građevinskog obrta TIM-MONT Mariom Kolovratom.

„Iako je riječ o manjem europskom projektu, on je iznimno značajan za stanovnike Grebaštice budući da će prostor, nakon obnove, imati društvenu namjenu. Nakon što završe građevinski i obrtnički radovi, prostor će se opremiti stolovima i konferencijskim stolicama. “, kazao je Burić.

Radovi na rekonstrukciji se provode u sklopu projekta "Rekonstrukcija 1. kata vatrogasnog doma u Grebaštici" financiranog unutar podmjere 19.2. "Provedba operacija unutar CLLD strategije" koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija odabranih LAG-ova iz tipa operacije 7.4.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu". Ukupna vrijednost projekta je 457.442,75 kn, dok će Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju sufinancirati projekt sa 214.962,50kn.

Radovi u sklopu ovog projekta uključuju građevinske i obrtničke radove, radove na elektroinstalacijama, opremanju pomoćnih prostorija sa sanitarnim uređajima, instaliranje sustava zaštite od munje te instaliranja ventilacije.

Ukupna vrijednost danas potpisanog ugovora iznosi 365.052,12 kuna.

Gradonačelnik je prostore obišao u pratnji predsjednika Mjesnog odbora Branka Perana i članova DVD-a Grebaštica.

20. travanj 2024 12:16